Jabuke i cimet – malo tko im može odoljeti! Ako ovoj prefinoj kombinaciji dodamo i macu, dobijemo savršenu kombinaciju okusa i učinka. Osim što se tako skladno okusno slažu, čar je u njihovoj jednostavnosti pripreme, ali i ljekovitosti. Uz BioAndina Premium Mix želatiniziranu macu u čaju lakše se ulazi u novi radni tjedan!
👇Recept:👇
🔹 2 do 3 klinčića
🔹 1/2 štapića cimeta
🔹 1 žlica sušenih jabuka
🔹 1 paketić BioAndina maca praha
🔹 2dcl kipuće vode

🔪Priprema:🔪
U vruću vodu dodati sve sastojke (osim mace) i ostaviti par minuta. Na kraju dodati macu i promiješati da se razbiju grudice. Ostaviti 5 minuta prije konzumacije. Procijediti prije posluživanja i uživati!
{{ reviewsOverall }} / 5
Korisnika
(0 osvrta)
Ocjena