Recept za izradu maca čaja

28. siječnja 2019.0

Jabuke i cimet – malo tko im može odoljeti! Ako ovoj prefinoj kombinaciji dodamo i macu, dobijemo savršenu kombinaciju okusa i učinka. Osim što se tako skladno okusno slažu, čar je u njihovoj jednostavnosti pripreme, ali i ljekovitosti. Uz BioAndina Premium Mix želatiniziranu macu u čaju lakše se ulazi u novi radni tjedan!


👇Recept:👇


🔹 2 do 3 klinčića


🔹 1/2 štapića cimeta


🔹 1 žlica sušenih jabuka


🔹 1 paketić BioAndina maca praha


🔹 2dcl kipuće vode





🔪Priprema:🔪




U vruću vodu dodati sve sastojke (osim mace) i ostaviti par minuta. Na kraju dodati macu i promiješati da se razbiju grudice. Ostaviti 5 minuta prije konzumacije. Procijediti prije posluživanja i uživati!
{{ reviewsOverall }} / 5 Korisnika (0 osvrta)
Ocjena
Što kažu ostali korisnici... Ostavite svoj osvrt
Sortiraj po:

Budite prvi i ostavite svoj osvrt.

User Avatar User Avatar
Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Ostavite svoj osvrt


Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *


Jelmark j.d.o.o.

Mošćenička 15
10 000 Zagreb
Mob: 091.223.8814
email: [email protected]

   

Newsletter